Andlighealing kursHealing kurs – Nybörjare- Steg 1

Helena  delar med sig av sin erfarenhet och kunskap; de praktiska och teoretiska delarna, hjälpa er i processen med att få en bättre kontakt med er healingguide och att få intoningen att fungera på bästa sätt för både kontakt healing och distanshealing.
Här får ni känna av den fantastiska healingenergin och kikar in på kontakthealing, självhealing, distanshealing och batterihealing.

Kompendium delas ut.

Steg - 2
Helena delar med sig av sin erfarenhet och kunskap; de praktiska och teoretiska delarna, hjälpa er i processen med att få en bättre kontakt med er healingguide och att få intoningen att fungera på bästa sätt för både kontakt healing och distanshealing.
Här får ni känna av den fantastiska healingenergin vi kommer scanna av varandras fysiska åkommor och healingövning med färg, healing på bänk, självhealing distanshealing.

Steg- 3
Helena delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper; de praktiska och teoretiska delarna, hjälpa er i processen med att få en bättre kontakt med er healingguide och att få intoningen att fungera på bästa sätt för både kontakt healing och distanshealing. Vi går igenom de 7 grund principerna inom Spiritualismen
Här får ni känna av den fantastiska healing energin, träna på att hålla fokus och vara ”ren” kanal och ge längre healingbehandling, sammarbeta med partner och klient på bänk, självhealing och distanshealing till varandra.

Steg- 4
Helena  delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper; de praktiska och teoretiska delarna, hjälpa er i processen med att få en bättre kontakt med er healingguide och att få intoningen att fungera på bästa sätt för både kontakt healing och transhealing.

Lördag: En hel healing behandling på bänk inkl. dokumentation, repetition  samt självhealing

Söndag: Transhealing behandlingar samt djupa meditationer

Ledare: Helena Vestin 

Flera går healingkurser för sin egen skull, några går för att kanske träna och ge healing till vänner och släkt. Några vill gå dessa healingsteg för att få Diplom.

Vid diplomering krävs: Närvarande i andlighealing kurser Steg 1 – Steg 4 samt dokumenterade behandlingar.