Andlighealing certifiering med Colin Bates och Smedjebackens Spiritualistiska Center

 
Healing certifieringen består av åtta helgkurser fyllda med teori, filosofi, praktiska övningar och självinsikter. Under certifieringen arbetar lärarna för att du ska utvecklas som person, att din personlighet ska komma fram i sin fulla potential, att du ska förstå de 7 principerna. Undervisningen bygger på att när du har certifierats utför andlig healing.
De åtta kurshelgerna kan du välja att gå för Colin Bates eller Helena Vestin
 
Parallellt med att du går de åtta fristående kurshelgerna utför du elevbehandlingar som du dokumenterar och lämna in för redovisning. Det krävs 100 stycken behandlingar. Du kan tillgodoräkna dig 2 st. behandling per vecka under utbildningen som tar ca 2-3 år
.
När du deltagit de åtta kurshelgerna och lämnat in din dokumentation på elevbehandlingarna går du upp för healing certifiering. De praktiska och teoretiska testerna görs i förbindelse med att Colin håller kurs på Centret.
 
Kurserna och de 100 st. elevbehandlingarna ska genomföras under en 5 års period för att kunna gå upp till certifiering. Om du börjar en certifiering genomför du en kurshelg i taget och anmäler dig till nya kurstillfällen i egen takt. Du kan avbryta utbildningen när du vill.
Kurskompendium erhålls
Kursavgift en kurshelg, 2000 kr, svensk lärare
Kursavgift en kurshelg, 2800 kr, engelsk lärare
Kurstider 10-17, lörd-sönd inkl fika
Lokal : Kyrkogatan 61 i Smedjebacken