Mediumkurs
 

Alla har en förmåga som går att utveckla, sedan beror det på vad man vill göra med den. Om du har varit nyfiken men tvekar pga av tankar som:

jag har nog inte vad som krävs och jag kan nog inte mm

Dags att sluta med det. Det här är för alla som vill förändra sina liv till

något positivt och kanske börja leva och inte bara existera.

· Mina kurser är för alla som har ett intresse för andevärlden.

· För dig som bara vill ha det för din egen skull.

· För dig som vill utveckla dina förmågor så att du kan arbeta med

dem.

· För dig som vill ha det som hobby.

· Oavsett vad du tänkt dig så kommer du som väljer att börja

utveckla dina förmågor att förändra ditt liv och det till det

positiva.

Om du vill ha mer information så tveka inte att prata med Mia. Det finns inga

dumma frågor.

Hon föredrar att jobba med mindre grupper med max 15 pers, då hon tycker att det är viktigt att var och en får den hjälp de behöver.

Vi kommer att fokusera mycket på din personlighet så att den lyfter fram dina förmågor och ditt unika sätt att jobba.

Individualitet och glädje är något som vi tycker är viktigt på våra kurser jämsides med hårt arbete.

Mia har lika stor glädje att få igång nybörjare som att stretcha redan arbetande medium.

Det kommer alltid finnas små föreläsningar då vi går igenom allt som har med er utbildning att göra som tex:

Psychic / mediumistiskUtmaningar som mediumInspirationGuidernas funktionFärgerFilosofiEtik och moralPersonligt ansvarPersonlig och andlig utvecklingBevisföring som mediumVad handlar en privatsittning om?Mediala demonstrationerDe sju principerna och religionen som spiritualismen bygger påTransPsychic art

Vi kommer att fokusera mycket på att eleverna lär sig hur informationen från andevärlden kan användas för bevisföring på privatsittningar och på plattformen. Det svåra är inte att ta emot information, utan vad vi gör med den, och hur vi som medium på bästa möjliga sätt kan och vågar tolka informationen.

Eleverna kommer också att lära sig skillnaden på psychic energi och mediumistisk energi.

Psychic energi är information som kommer från klientens egen aura eller själ, där all information om klienten finns lagrad och som vi inte behöver andevärlden till hjälp för att få fram, det kallas att använda våran psychic förmåga eller att läsa av personen som vi alla gör mer eller mindre.

Tyvärr så finns det många medium som arbetar med sin psychic förmåga för att bevisa att andevärlden existerar, ofta p.g.a brist på kunskap.

Denna psychic förmåga skiljer sig från våran mediumistiska förmåga på så sett att när vi använder våran mediumistiska förmåga, så ger vi information om kontakten ifrån andevärlden och genom specifika detaljer om kontakten ifråga kan vi därigenom bevisa för klienten vem kontakten är. Först därefter kan vi ge ett meddelande ifrån kontakten.

För att hjälpa er under utbildningens gång, så annordnas tillfällen med storseans och privatsittningar med elever.
Ledare : Mia Ottosson

Mediumkurs

Alla har en förmåga att utveckla, någon kanske vill gå denna kurs för att kika på dennes potential och för sin egen skull, någon annan kanske kommer arbeta som medium. Denna är kurs är för dig som är intresserad av andevärlden och vill testa dina gåvor.
I gemensam energi, där vi lyfter och stärker varandra kommer denna helg innehålla massa övningar. Lämna kraven på dig själv hemma och låt denna helg blir helt fantastisk.
Ni kommer att lära sig skillnaden på psychic energi och mediumistisk energi.
Psychic energi är information som kommer från klientens egen aura , där finns all information om klienten, dåtid , nutid och vad som är på ingående i dennes liv. Vi behöver inte andevärlden till hjälp för att få fram denna information.
Den mediumistiska förmåga ger vi information om en kontakten ifrån andevärlden såsom tex relation, övergång, sjukdom gemensamma minnen mm och vi kan  därigenom bevisa för klienten vem kontakten är. Först därefter ger vi eventuellt ett meddelande.
Ledare : Helena Vestin