Sedan barnsben har jag alltid trott på någonting mera efter döden,men inte riktigt vetat vad.Jag har kunnat föranat händelser som blivit till verklighet.

Första gången jag gick på en privatsittning var år 2006 och då fick jag upp ögonen för detta.Mediumet lyckades nämligen få igenom min vän som just lämnat jordlivet hastigt.Det var en otrolig upplevelse och jag fick svaren jag behövde för att förstå.

 

Det är här min andliga resa börjar och min personliga utveckling.Det är ingenting jag ångrar,utan det är faktiskt det bästa som hänt mig.

Det har gjort mig lyckligare och jag har funnit en inre frid.Jag ser livet från en annan synvinkel idag och jag är tacksam för att jag är den jag är.

 Mitt tänkade har blivit positivare och jag tar vardagen med glädje.

När jag började min resa ,så blev jag nyfiken på allt!Inget har kunnat hindrat mig från att prova på olika områden inom andlighet. Jag följer mitt hjärta och mitt egna koncept.

 

Utbidningar:

År 2007 gick jag på min första "prova på kurs" i mediumskap,med Mia Ottosson från Karlstad.Sedan har jag fortsatt att min utbildning hos henne. Hon kommer till vår förening och har flera kurser per år.

År 2009 och 2010 deltog jag på hennes sommarkurser i Glava.Det var mycket lärorikt! Där hade jag Mia, Colin Bates och Simone Key som lärare.Jag deltog i träning av mediumskap healing & trance.

 

Våren 2011 reste jag till The Arthur Findlay College på Stanstead Hall i England och utvecklade mitt mediumskap under hela svensk-veckan med Simone Key.

 

Healing: Jag går främst under utbildning av min mentor Jane Lysell men tränas även av även av Colin Bates då han besöker sverige.

 

Shamanismen är ett stort intresse hos mig. Det ligger mig mycket varmt om hjärtat när jag får slå på min trumma!Jag har gått grundkursen i shamanism år 2009 , samt shamansk healing år 2010 på risön utanför gävle,med Staffan Ljung från TBK-tradiotonell botekonst.

 

Jag har även provat på kurser inom:

Tarot/astrologi med Maria Lindell

Tarot Lasse

Trance med Jane Lysell

Färg/aura/chakra/ och encaustic vax med Victoria Gusikowski/Käller.

Psychic art med Mia Ottosson.

Tillgavs certifikat av Mia Ottosson   2015  i Medial demonstration och privat sittningar